İşlenebilecek En Güzel Günaha

Duygularında kaybolmuş bir adamın ebedi adresi kadınlardır. Kelimelerimin buluşma noktası güzel kadınlara. Ölüm sözü ayırana dek. Sanırım gerçeğini şaşırmış ender insanlardan birisiyim. Kolay değil narin bir ihtimali sevmek. Gözler yaşamak demek.

Fotoğrafım
Ad:
Konum: İzmir, Türkiye

I like dabbling in English. Words welcome people in me.

Salı, Kasım 28, 2006

Yalnızlığıma Uğrayan Anlardan Biriydi

Bayım nerelisiniz? Siz de mi yalnızlık vatandaşısınız? Artık direnmeyin geceye. İşte bakın bu kadar kolay. Sadece adımlarımı takip edin. Sarhoş gibi, bir iki ça ça ça. Tamam öyle, çok güzel, aptalca gülümseyin. Sakın bozmayın. Çok yakıştı kendinizi kaybetmişliğiniz. Sizi gelip geçenle alay edercesine aldırmayın, farkında değilmişsiniz gibi yapın sizi izleyen bayanı, elinizdeki kadehle. Şarabın kırmızısından geçsin bakışlar. Pardon deyin güldürdüğünüz hanımefendiye. Bir kez olsun sendeleyin, kontrol kalemi gibi kullanmayın kalbinizi. Yine elektrik alamadınız mı? Yüksek voltajlı kadınlar yalnızlık kokteyli içmezler. Zamana vize uyguladığını sanır güzellikleri. Duygusallığınız üzerinizde hoş duruyor. Bayanın kaç beden olduğunu merak etmişçesine araştırmacı gözleriniz. Katılıyorum yırtmacında ayıldınız. Müzik fazlasıyla size yardımcı olmaya çalışıyor. Biraz cesaret etseniz, ona hikaye açsanız. Sizin gibi reddedilmek müptelalarının tedaviye ihtiyacı var. Her zaman yarın vardır. Neden geçmiş olsun der gibi yaşıyorsunuz? Hasta mı ettiniz kendinizi? Terbiyeli bayanlar ilaç atmazlar içkinize. Bir bar köşesi saçmalığı kalabalık düşüncelerinizle. Suskunluğunuza gizlediğiniz ne varsa aşikar. Zaten kalkıp giderdi tebessümünden, içine düştüğünüz durum eğlenceli olmasaydı. Siz doğuştan oyuncusunuz. Yalnızlık Oscar'ına neden adaysınız belli. İkide bir başınızı öğe eğmeseniz, kaçırdığınız bakışlarınızla içime değmeseniz der mi diye mi bekliyorsunuz? Ben sizi akıllı bir adama benzetmiştim. Sizde umut var zannetmiştim. Yazık sizde çaresizlik var. Adı olmayan iyi geceler sizinle tanışmak istiyor belki. Biralarına çerez olmuş insanlar arasında etrafın atıştırıldığı mekanda siz farklısınız. Sessizliğiniz şehir gibi. Neden sokaklar gibi çıkmıyorsunuz sözlerine, yalnızlığıma uğrayan anlardan biriydi diye.

3 Comments:

Blogger Fuliyama said...

Sen farketmesen de, her geçen zamanla değişiyor yazıların...olgunlaşıyor, içimizi dolduruyor okundukça, yerini dolduran yaşlılar gibi...

Dileklerimin arasında bir dilek, yayımlanacak kitabının kapak tasarımını yapabilmek...

sevgiyle...
f

28 Kasım, 2006 11:50  
Blogger Erdem Ferit Baskaya said...

Bana nefes alıp vermek gibi geliyor yazdıklarım. Sanki vaz geçemediğim bir tekrar içe fark etmeden çektiğim kokusu. Her uyanış beni yaşlandırırken, geleceğe bakmak istercesine geçmişimin üstünde uzanıyorum hayat pencereme. Yayımlanacak olan kitabımın yüzüne ancak sen can verebilirsin zaten. Kitabımın ruhuna bir beden senden armağan olsun.Yeter ki sen dostluğunu sun.

28 Kasım, 2006 12:17  
Blogger Antika said...

Samimi duygularınız için teşekkür ederim...

Uzay...

28 Kasım, 2006 15:29  

Yorum Gönder

<< Home