İşlenebilecek En Güzel Günaha

Duygularında kaybolmuş bir adamın ebedi adresi kadınlardır. Kelimelerimin buluşma noktası güzel kadınlara. Ölüm sözü ayırana dek. Sanırım gerçeğini şaşırmış ender insanlardan birisiyim. Kolay değil narin bir ihtimali sevmek. Gözler yaşamak demek.

Fotoğrafım
Ad:
Konum: İzmir, Türkiye

I like dabbling in English. Words welcome people in me.

Çarşamba, Eylül 13, 2006

Dekoratif Yalnızlık


Hiç rengarenk yalnızlık olur mu? Sizinki dekoratif değil mi yoksa? Döşeyen kızda iş yok öyleyse. Hal böyleyse, hikaye başlasın.

Kapıyı bir kız çalsın. Adını okuyucu beğensin. Ben göğüslerine karışmam. İsterseniz iri olsun. Her söyleneni de yazmam. Yalnız şöyle köşede dursun. Her zamanki gibi biraz da efendi olsun.

Korkularımızı nereye yerleştirelim? Hayallerine deniz koyalım mı zavallının? Kıza söyleyelim öyle fazla yüz vermesin içeri girince. Anlamadım, dekolte mi olsun kıyafeti? Hadi sizi kırmayalım, bir de topuklu ayakkabı giydirelim yırtmaçlı kırmızı elbisesiyle. Ama çok acımasızsınız doğrusu.

Tamam, tamam saçları siyah olsun. Dalgalansın sırtına doğru. Her savruluşunda köşede unuttuğumuz yalnızın içine otursun. Kalbi yürürken heyecanla adımlarını saysın.

Yalnızı dekore etmeye gerek yok sanırım. Onun sadece düşünceleri olsun. Gerisini o içinde boyar.


13/09/2006

0 Comments:

Yorum Gönder

<< Home