İşlenebilecek En Güzel Günaha

Duygularında kaybolmuş bir adamın ebedi adresi kadınlardır. Kelimelerimin buluşma noktası güzel kadınlara. Ölüm sözü ayırana dek. Sanırım gerçeğini şaşırmış ender insanlardan birisiyim. Kolay değil narin bir ihtimali sevmek. Gözler yaşamak demek.

Fotoğrafım
Ad:
Konum: İzmir, Türkiye

I like dabbling in English. Words welcome people in me.

Pazar, Şubat 25, 2007

Yalnızca Delicesine Sevmek

Sana dokunmamam için araya sözler koydun. Ben ancak sessizliğimde kucaklayabilirdim seni. Bir kız ile bir erkeğin muhtemel karşılaşmalarına ses olabilseydi kelimeler.
...Bazen kendimi karakterleri konuştururken buluyorum. Bir anda içim kalabalıklaşıveriyor. Herkes ne kadar da söz almaya sevdalıymış. Kendi kendine konuşanlara deli derler ama bence yalnız demeliler. Çok tekrarladığım yalnızlık kelimesini herkes genelde olumsuz algılıyor. Yalnızlık bence her insanın kendisi ile tanışması. yalnızlık sadece insanın kendisine özeldir. Delicesine bir iç konuşmadır.
/
Kısmet kara deliği kızlar, ışığın karardığı anlarda çekiciliklerinin farkında gece açıyorlar. Kaçamayacak olan bakışları topladıklarının bilincinde, emin adımlarla güzel oldukları gerçeğini taşıyorlar. Çiçekler yaklaşılmayı severler. Kadın gibi renkli beklerler. Detay ilgiden deliye döner. Görmek isteyene sunuludur cazibemiz. Siz de geçip giderseniz, kırılır, sizden kopuşlarında solarlar. İltifat lütuf değil bir haktır, henüz hayatın teyzeleştiremediği bayanlara. Yaşlanmayı bilebilir, becerebilirsen yıllar sende haz olur.
...Dün gece yatmadan cep telefonuma yazdığım satırlara, sabah servisle garaja giderken parktaki turuncu çiçeklerin fısıltıları karıştı.

0 Comments:

Yorum Gönder

<< Home