İşlenebilecek En Güzel Günaha

Duygularında kaybolmuş bir adamın ebedi adresi kadınlardır. Kelimelerimin buluşma noktası güzel kadınlara. Ölüm sözü ayırana dek. Sanırım gerçeğini şaşırmış ender insanlardan birisiyim. Kolay değil narin bir ihtimali sevmek. Gözler yaşamak demek.

Fotoğrafım
Ad:
Konum: İzmir, Türkiye

I like dabbling in English. Words welcome people in me.

Pazar, Haziran 03, 2007

Yanlış Beslenme

Başkalarının düşüncelerinde her zaman kendimi görmek için bir ayna tutulduğunu bildiğimden paylaşımlar benim için oldukça değerli, tıpkı şarkılar gibi. Sevinç şu yorumu yaptı:
"Tuhaf bir gözlemim var. Senin yazıların acıdan besleniyor. Sen mutluluğun yazarı değilsin."
Hümanist Düşünce Derneği başkanımız Sadun Hoca da yemekli bir gecede yazdıklarımızı dernek üyeleri ile paylaştığımızda okumuş olduğum, bu blog sayfamda da yayımladığım "Ne Kadar Da Güzelsin" başlıklı şiirim sonrası, Ferit diğer yazıların da bu kadar karamsar mı demişti. Daha çok gençsin dediğinde sesinde bir acıma vardı sanki. Hayatımı dolduran bir kız olduğunda, kelimelere zaman ayırmıyorum sanırım. Yazdıkça yalnızlaşıyor muyum, yoksa yalnızlaştıkça mı yazıyorum bilmiyorum. Tek bildiğim sevdiklerimin bende uzun süre kalmadıkları ve bir de sabah yıkadığım çamaşırları hala asamadığım.

0 Comments:

Yorum Gönder

<< Home