İşlenebilecek En Güzel Günaha

Duygularında kaybolmuş bir adamın ebedi adresi kadınlardır. Kelimelerimin buluşma noktası güzel kadınlara. Ölüm sözü ayırana dek. Sanırım gerçeğini şaşırmış ender insanlardan birisiyim. Kolay değil narin bir ihtimali sevmek. Gözler yaşamak demek.

Fotoğrafım
Ad:
Konum: İzmir, Türkiye

I like dabbling in English. Words welcome people in me.

Cumartesi, Şubat 10, 2007

Bugün Yarını Göremez

Perşembe gecesi saat onbiri geçerken anneannem fenalaştı, ambulansla hastanenin acil servisine götürdük. Sabah dörde kadar oradaydık. Hasta yağıyordu. Ölümü ensesinde hisseden insanlar ve gözü yaşlı yakınları içini parçalıyordu insanın. Doktorların kurtarma telaşı kaygılı bakışlarla kalabalıktı. Tiryakinin son sigarası gibi bir gece olabilirdi. Cep telefonuma anlattım koşuşturma arasında bulduğum bir anda bana dokunanı. Halbuki sabah erkenden işe gidip tamamlamam gerekli kredi paketlerini yapacaktım. Bir ders almak için hastanedeydik. Yarın savurganlığına zaman yok.
"Ölümün kol gezdiği yerde insanın gerçekle yüzleşmesi var. Gece bire geliyor acildeyiz. Anneannem yine ölümle pençeleşiyor. Doktorlar, hemşireler her gün bu kavganın içindeler. Cahil hasta yakınları, çaresizlik içinde oluş, hastanelerin içinde bulunduğu durum, çabalayan doktorlar ve uykusuzluk."

1 Comments:

Blogger Fuliyama said...

Uzun bir aradan sonra tekrar bakıyorum yazilarına...o kadar derin ve dingin sözcükler dökülmüş ki kalbinden...bir kez daha teşekkür ederim paylaşımların için..anneannen nasıl? Umarım daha iyidir. Sevgiyle
f

13 Şubat, 2007 09:32  

Yorum Gönder

<< Home