İşlenebilecek En Güzel Günaha

Duygularında kaybolmuş bir adamın ebedi adresi kadınlardır. Kelimelerimin buluşma noktası güzel kadınlara. Ölüm sözü ayırana dek. Sanırım gerçeğini şaşırmış ender insanlardan birisiyim. Kolay değil narin bir ihtimali sevmek. Gözler yaşamak demek.

Fotoğrafım
Ad:
Konum: İzmir, Türkiye

I like dabbling in English. Words welcome people in me.

Perşembe, Mart 30, 2006

Gözlerin Ardı Yeni Yıl

Soğuk olduğunu hissetti. Kendi çıplaklığını takip etti gözleri. Arada kayboldu düşüncelerinde. Yine kalabalıktı içi. Dizlerinde fark etti geçiveren zamanı. Kendi yüzüne bakamıyordu. Hep bir kız vardır değil mi? Öyküsünü ağırladı gülümsemesinde. Gelsin istedi satırlarına. Yıllar biraz da onun omuzlarından geçse. Artık ben yazmasam onun rolünü. Oyuna o da katılsa, beni şaşırtsa.

Sıcak olduğunu hissetti. Onun çıplaklığını takip etti gözleri. Arada kayboldu saçlarında, kokusunda. Artık kimse yoktu, sadece oydu içi. Gözlerinde fark etti geçivermesin istediği zamanı. Onunla yüzleşti. Haklı çıkmıştı değil mi? Öyküye sayfa açtı dokunuşlarda. Kalsın istedi. Gece omzunda uyuya kalmıştı ya, yılları umursamıyordu artık.

Soğuk olduğunu hissetti. Ayrılışını takip etti gözleri. Kayboldu onu alıp giden mekanda. Anılardı hep içi. Yokluğunda fark etti geçmişi. Onun yüzünden değildi. Sadece bir kız oyundan sıkılmıştı. Artık gitmek istiyordu, kelimeler ne yapsın. Öykü çağırıyor işte.

Onu hissetti. Gözlerini kapattı, artık giyinik de olabilirdi. Soğuk çıplaklık değil, tanışılmış sıcaklıktan arta kalandı.



Gözlerin Ardı Yeni Yıl
28/12/2005

0 Comments:

Yorum Gönder

<< Home