İşlenebilecek En Güzel Günaha

Duygularında kaybolmuş bir adamın ebedi adresi kadınlardır. Kelimelerimin buluşma noktası güzel kadınlara. Ölüm sözü ayırana dek. Sanırım gerçeğini şaşırmış ender insanlardan birisiyim. Kolay değil narin bir ihtimali sevmek. Gözler yaşamak demek.

Fotoğrafım
Ad:
Konum: İzmir, Türkiye

I like dabbling in English. Words welcome people in me.

Cumartesi, Haziran 17, 2006

Bir Tanem

Bir bakış derinliğe dibe kadar eşlik ediyor. Vadi hayal meyal beliriyor düşlerin ortasında. Tepelerin arasından sıyrılıveren, kaçmakta olan ırmak çağlıyor buz gibi. Sicim gibi kaynak suları katılıyor bu sevince sırtlardan. Yeşil ancak bu kadar yakışabilirdi yamaçlara. Sırt üstü uzanmış göğe vardığında, ben bir salkım üzüm gibi salınırım bakışlarında. Bir tanesine yansır yaşam.
Bir resimde yerimizi alıyoruz. Yıllar bizi bekliyor. Yanındayım bir tanem. Seninle boyuyorum, renklerinden aldığım hazzı. İçim sonsuzluğa kadar eşlik ediyor. Seninle yaşanabilirlik hayal meyal beliriyor düşlerin ortasında. Düşüncelerin arasından sıyrılıveren, kaçmakta olan akıl çağlıyor deli gibi. Bir duygu katılıyor bu sevince yanaklardan. Sen ancak bu kadar yakışabilirdin hayatıma. Sırt üstü uzanmış göğe vardığında bir tanem. Hikaye sende başlıyor.
13.06.2006

0 Comments:

Yorum Gönder

<< Home